25 d’abril 2010

De Montserrat a Sant Feliu de Guixols (La Ruta)

Aquest cop el punt de trobada a estat a Sant Vicenç sobre les nou del matí, on aviem quedat un petit grup per iniciar la sortida.
D'aquí cap al Pont de Vilumara i Navarcles fen una paradeta a Sant Esteve a esmorzar una mica.
Ja satisfets reprenem cap a Artés per agafar la pista asfaltada que porta a l'Estany, de moment el dia està tapat i la temperatura no és massa agradable.
Un paradeta a estirar les cames i seguim cap al Coll de Pedra i Santa Eulalia fent una tram alternatiu que coneix l'Eduard ja que per la ruta prevista no es pot passar.
Estem ja a Vic on fem una paradeta a refrescar la gola. Després de fer uns quands tombs ja que no trobem la direcció correcte encarem cap a Folgueroles per baixar fins a Malafogassa on parem a dinar a l'esplanada a costat de la Riera Major.
Sembla que el cel es va tapant i te ganes de ploure, tot i aixó ens dona temps de fer un bon dinar, uns bons postres i un cafetonet.
Anem tirant tot xino-xano cap a Sant Hilari, el bosc està completament destrossat i el camí ple de branques trencades.
Tot baixant cap al Joanet ens cal tallar un parell de pins que barren el pàs i treuren uns quants que fan la mateixa feina.
Ens acostem ja a l'Esparra quand tenim que buscar un tram alternatiu, un altre cop el camí tallat.
Anem tard i decidim fe el tram fins a Caldes per la carretera, un company ja té el tram comprobat i no té massa interés.
Aquí ens deixen el Josep i el Guillem que ja van tard per ser a casa, el altres, uns es queden a sopar i altres a dormir per continuar la ruta l'endemà.
Em quedat poquets i després d'esmorzar i amb un sol espectacular anem a donar un tomb per Caldes guiats per el Gerard que ens ensenya tot el poble.
Iiniciem la ruta direcció a Can Carbonell on fem un petit tram d'autopista per agafar la carretera de Sant Grau.
Tombem cap a Sant Baldiri i fins la Creu de Barraquer per baixar ja cap a Sant Feliu passant abans per la Pedralta.
Després ja un bon dinar de peix i arrós regat amb un bon vinet i un cafetó a la sorra de la platja.
En total uns 180 Km. prou agraïts i amb molt bona companyia tot i la tristessa de veure els boscos destrossats d'aquesta manera.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,