10 d’agost 2008

Un tomb per Menorca (La Ruta)

Aquest dies i aprofitant les vacances hem anat a Menorca a veure un familiar i a passar uns dies d'esbarjo.
L'anada i tornada l'em fet en vaixell ja que ens hem enportat el Jimny per poguer donar algún tomb per allà.
Sortida de Barcelona amb un Ferry ràpid, sembla que en menys de 4 hores serem allà, bé, al final han estat qüasi 5 peró tant se val.
Ja estem situats a Alaior en el pis i un cop tot col.locat cap a donar un tomb i a dormir, estem cansats.
Ja recuperats cal fer "el que toca", visites cap aquí, visites cap allà, ara una cala, ara una altre, una mica de sol, una mica d'aigua i molta calor.
De 4x4 a Menorca no hi ha oportunitats de fer.ne peró tot i aixó el Jimny a anat bé per arribar a alguna caleta a peu de platja, sempre aixó si, amb les indicacions i ajuda de gent del païs.
Tenim la sort de coincidir amb les festes d'Alaior, Sant Llorenç, es impresionant la participació de la gent de la població en totes les activitats i l'afluencia de forans.
Les "Completes" al matí o a la tarda amb la Banda i els Caixers son agraïdes i els "Jaleos" cap al vespre son espectaculars.
Tot aixó regat amb una mica de "Pomada" ben fresca converteix a l'Alaior en el centre de la festa de Menorca per Sant Llorenç.
Ja estem de tornada, aquest cop en un Ferry normalet de Balearia, horari impecable, sortida i arribada al punt.
Desembarcar i tot anar fent cap a casa, descarregar, sopar i a dormir.
Es fà una mica llarg peró entre pel.licula, cigarret a cuberta, la vista d'un grup de dofins i de la costa ens passan les 9 hores de viatge prou entretingudes.

Etiquetes de comentaris: