29 de maig 2006

Sortida en Quad I

Masquefa-Sant Llorenç de Morunys-Masquefa

Dissabte:
Al final em estat 10, 6 Quads, 2 Motos i 2 Cotxes que em fet d’assistència.
La sortida a les 7:30 ja que el Sebas a arribat una mica tard.
De Masquefa cap a Castellolí per pujar cap a Maians i seguir la Serra de Rubio, d’aquí cap els Prats de Rei, Sant Martí de Sesgueioles, Pujalt i Sant Ramon a on em esmorzat. Total dues hores per uns 73 quilometres.
Després d’omplir l’estómac i els dipòsits de gasolina em seguit direcció al Llor i Torrefeta per pujar cap a Cabanabona, Oliola i Ponts. Aquí fem un altre repostatge, gasolina i una cervesseta. El camí esta ple de pols i la gola esta realment seca.
De moment anem força be, cap incidència i avançats al horari previst. Tot i que acabem de començar els pilots estan ja una mica cansats, feia molt de temps que no agafaven les maquines i això es nota.
De Ponts i seguin el pantà de Rialb arribem a Ramoneda per tirar cap a Aubas. Aquí en Ferran “pinxa” la roda de davant de la moto, com estem a prop de Coll de Nargó anem tirant a poc a poc fins la carretera d’Isona a on el Ferran i el Raül tirant cap a Coll de Nargó a veure si reparant la roda, els demés seguim la pista cap a Montanisell a dinar.
Una bona fusta d’embotits casolans i desprès unes cassoles de conill, pollastre, peus de porc i porc senglar, tot regat amb un vi que treu la son.
Com anem sobrats d’horari fem una mica de tertúlia i agafem desprès la pista asfaltada cap a Organyà.
A la benzinera omplim els dipòsits i esperem al Raül i al Ferran que ja te la moto arreglada. Aquí tenim la segona incidència, al Pitus no se l’hi engega el Quad, sembla que la bateria fa “figa”, al final s’engega i continuem la ruta, això si, desprès d’esperar al Raül que a tornat a Coll de Nargó a buscar el mòbil que s’ha deixat a casa del mecànic.
Agafem la carretera direcció a Montant de Tost, per seguir desprès cap a Sorribes i Tuixén. A prop de Montargull el Quad del Pitus torna a fallar, desprès d’una bona estona remenant solventem el problema canviant la bateria amb la del Quad del Isi. Tot i això a partir d’ara tindrem qu’engegar el Quad apretant.
Estem ja a Tuixén, amen tard i falten encara 50 quilometres per Sant Llorenç de Morunys per lo que decidim fer drecera per la carretera.
Son les 19:30 quant arribem a Sant Llorenç, cap a l’Hotel una dutxa i a fer un tomb.
Sant Llorenç està ple de gent, es nota que fa bon temps, per lo que desprès de sopar ens assentem en una terrassa a fer.la petar un estona i a una hora prudent cap al llit.

Diumenge:
Son les vuit i toca el despertador, cal llevar.se ja que em quedat a les nou per esmorzar.
Sobre les deu agafem les maquines i tirem cap el pantà de la Llosa del Cavall per agafar la pista de Sant Iscle i Santa Victoria. D’aquí cap a la Valldora per baixar ja cap a la serra del Calvari i Cardona a on parem a fer gasolina i una cerveseta.
Acabat el repostatge seguim cap a Cal Senaire, Can Fontella, Vallbona, Can Susanna i Salo. Recarreguem el track al GPS i seguim cap a cal Marquet per una pista ample i ràpida fins a Prades. D’aquí cap a Boixadors, Sant Pere Sallavinera i Castellar a on parem a dinar.
Patates emmascarades, Entrecots, etc. Tot regat amb un bon vi i una mica de cava. Una mica de tertúlia i a seguir, encara falten 50 quilometres fins a casa.
Seguim cap a Bacardit, Can Vidales i Castellfollit del Boix, d’aquí cap a Montserrat Parc per baixar cap a Can Martí, Pierola i Masquefa.
Son les set i com encara es una mica aviat anem a fer una cerveseta per treure la set i celebrar que tot a anat força be.

En total em fet uns 400 quilometres, 230 el dissabte i 170 el diumenge.El tema del Gps a anat molt be, es força comode anar seguint el track i els errors han estat minims.
A estat força divertit, caldrà anar preparant un altre tomb cara a la tardor.

Etiquetes de comentaris: