20 de desembre 2017

De la Pobla de Lillet a Sallent

El projecte dels Camins Ramaders de Marina consta d'un ramal central que va de Llívia a Vilanova i la Geltrú i de dos variants, una que va de Bagà a Vilafranca del Penedès i l'altre que ens porta de Coll de Pal a Sallent.
Avui hem fet la que circula per l'est, la que va de Coll de Pal a Sallent, com de Coll de Pal a la Pobla de Lillet no està permesa la circulació en cotxe hem començat la ruta en aquesta població.
Iniciem la sortida direcció a Santa Maria de Lillet per agafar la pista asfaltada que porta a Sant Jaume de Frontanyà, cal anar molt a poc a poc, la pista està glaçada i els cotxes van a on volen.
A Cal Cintet seguim el camí cap a Sant Esteve de la Riba per agafar la pista que porta a Puigcercós.
Fa fred i cal anar amb cura amb els trams gelats, talment semblen una pista de patinatge.
La ruta prevista no la podem fer, una cadena barra el pas i no tenim més remei que seguir fins al càmping per carretera.
Seguim vorejant la riera de Merlès fins a Santa Maria des d'on fem cap a Sant Pau de Pinós, el Soler de Lloberes i Cornet on fem una parada a dinar una mica.
D'aquí i per la carena del Morral cap a Serraïma i Sallent on donem la ruta per acabada.
És una ruta amb molts de trams asfaltats tot i això la seva varietat de paisatges i la sempre agraïda riera de Merles la fan una sortida interessant.

  • Fotos de la sortida
  • Sant Pere de Serraïma
  • Etiquetes de comentaris: , ,