26 d’octubre 2017

D'Avià a Sant Miquel d'Olèrdola.

Dins del projecte dels Camins Ramaders de Marina ens faltava aquest tram per completar la ruta principal de Llívia a Vilanova i la Geltrú.
Hem quedat a Avià a les 9 i com sempre estem tots a punt per iniciar la ruta.
Poc després d'iniciar la ruta, a la Bauma, ens trobem que el camí original que segueix el GR-1 ja no hi és, toca ruta alternativa fins a retrobar el track original i el GR-1.
Seguim direcció a Sant Quintí i l'Esglesiola on fem parada a fer un tomb per l'església i fer unes fotos a les vaques que si no hi ha vaques, no hi ha sortida.
Seguim cap a Sant Joan de Montdarn per tot vorejant la riera de Sant Cugat fer cap a Sant Cugat del Racó.
El dia és assolellat i de moment sense pols als camins, és aviat i l'herba encara es manté humida de la rosada de la nit.
La ruta prevista continua cap a Sallent però com aquest tram ja el tenim comprovat ens arribem a Castellnou de Bages a veure el monestir.
Seguim per carretera fins a Santpedor on retrobem el track que havíem deixat a la torre del Moro.
Pel Poal fem cap a Manresa on tornem a agafar asfalt, asfalt que no deixarem fins al bosc de les Creus on agafem pista cap a Sant Pau de la Guàrdia.
Per Can Martí, els Hostalets de Pierola, Masquefa i Sant Llorenç fem via a la serra de l'Ordal.
Passat l'Ordal i pel turó de les Mentides fem cap a l'Arboçar, d'aquí i per carretera cap a Sant Miquel d'Olèrdola on donem la ruta per acabada.
A estat una bona tirada d'uns 150 km amb una mica de tot.

  • Fotos de la sortida
  • Sant Cugat del Racó
  • Etiquetes de comentaris: , , , ,