17 d’agost 2017

De Sant Quirze de Besora a Guardiola de Berguedà

A l'última sortida ens va quedar pe gravar el tram del Clot del Moro fins a Guardiola, no sabem per quin estrany motiu es van parar les tres càmeres que portàvem.
Com ens agrada tenir un petit record de tot el que fem, vam decidir tornar al lloc a fer un petit vídeo de la zona tot aprofitant una altra ruta que teníem més o menys preparada.
Després d'un bon esmorzar a Sant Quirze, iniciem la sortida direcció a Montesquiu per seguir la carretera a Sora, on tot seguit agafem la pista que puja cap a Sovelles, no la podem seguir gaire aquesta pista, al Serrat trobem un indicador de prohibit el pas, no sembla gaire legal però com no és qüestió de buscar soroll, girem cua i llestos.
Seguim per la BV-4655 direcció a Sora on poc abans agafem la pista que puja cap al Castell i que vorejant el rec de Tremolosa en porta fins a Alpens.
Cap a Serrallonga de dalt per tombar cap al nord direcció a Viladonja i Sant Esteve de la Riba on agafem la pista que porta a Santa Eugènia.
A prop de Sant Jaume de Frontanyà seguim la pista asfaltada que ens porta a la Pobla de Lillet tot vorejant el torrent de Solls.
El dia és assolellat i no fa massa calor, tot i això la pols segueix fent acte de presència en els camins, una mica de pluja aniria força bé, els boscos ho agrairien.
Ja som al Clot del Moro on fem parada a dinar al costat del xalet Güell i la capella de Sant Jaume.
Després de mirar que totes les càmeres funcionen seguim la ruta cap al refugi d'Erols on fem parada a consultar com està el tema per la Brama del Cérvol.
Seguim cap a la Pardinella de Gavarrós per baixar cap a la carretera B.402 per l'Estret i d'aquí fins a Guardiola de Berguedà i cap a casa.

  • Fotos de la sortida
  • El Clot del Moro
  • Etiquetes de comentaris: , , ,