16 de febrer 2017

Pel Moianès Sud (la torna)

El dia que vàrem anar a veure la necròpolis de Pertegàs vam perdre una peça de la màquina i aprofitant que tenim temps ens hi hem arribat a veure si la trobem.
Quedem a Calders a esmorzar una mica per tot seguit agafar direcció cap a la Necròpolis, després d'una bona estona de buscar no som capaços de trobar la peça perduda, deu estar dins els matolls i no la veiem.
De l'última vegada que hi vàrem estar la Necròpolis ha sofert un canvi important, han netejat la zona i pintat la barana, felicitats pel manteniment.
Aprofitant que som allà decidim fer una mica de ruta per enllaçar dos trams que tenim de la zona i deixar una ruta circular acabada.
Seguim cap a Viladecavalls tot vorejant la Mira i la riera de Calders que porta un considerable cabal d'aigua que dificulta el seu creuament.
A Viladecavalls fem parada a veure l'església vella de Sant Pere, està en runes com moltes de les construccions de la zona.
Seguim pel GR-3 fins al serrat de Llogari per baixar fins a Monistrol de Calders on agafem pista per pujar al Pla de Trullàs per l'oest.
Parada al dolmen de Trullàs i a continuar fins a la pista asfaltada de Granera a Monistrol on donem la matinal per acabada que el que queda ja ho hem fet.
Ja tenim una ruta circular d'uns 80 km. pel Moianès sud amb una pila de coses interessants per veure.

  • Fotos de la sortida
  • Etiquetes de comentaris: ,