02 de febrer 2017

Entre Vinyes i Calçots I

Aquesta ruta fa molt de temps que la teníem preparada sobre el mapa, uns trams són de rutes anteriors i d'altres inèdits per nosaltres.
Hem quedat a la Pobla per esmorzar i iniciar la sortida des d'aquest punt.
Són passades les deu quan agafem el camí direcció a l'ermita de la Mare de Déu de Collbàs i d'aquí baixar cap a Carme.
Hi ha una mica de boira baixa, una mica de fang i fa una mica de fred, moltes miques per començar.
Seguim cap a la Casa Alta, Rofes i la Llacuna per la serra de Puigfred, la boira sembla que es va aixecant i com a plogut una mica no tenim ni una mica de pols.
Cap a la Plana d'Ancosa, l'estany de Formigosa i l'església de Sant Jaume, gran, molt gran és l'església per estar allà sola al mig del bosc.
Es posa a ploure quan estem baixa'n cap al castell de Pinyana, unes fotos i tornada al camí principal per fer cap a Santes Creus.
Després de fer un bon tram de carretera, seguim per la pista del Pla de Manlleu, tot fent parada al poble abandonat de Selma.
Com ja és hora aprofitem per dinar una mica, tot fent una visita al poble, sol, en runes i interessant és el poble.
El Range sembla que comença a tenir problemes en una roda davantera (homocinètica, palier.......) i com estem a prop del Pla de Manlleu decidim donar la ruta per acabada i tornar cap a casa.
Tot i no poder acabar la ruta prevista els trams fets per l'Anoia i l'Alt Camp són molt interessants, potser més endavant i tornarem a acabar el recorregut que ens han quedat unes quantes coses per veure.

  • Fotos de la sortida
  • Informació de Selma
  • Etiquetes de comentaris: , ,