29 d’abril 2015

La ruta dels 3 Monts

És una ruta que vaig trobar a la web per fer a peu (La ruta dels 3 Monts), entre trams ja fets i d'altres inèdits ha sortit aquesta ruta per 4x4 que ens porta del Montseny a Montserrat pasant per Sant Llorenç de Munt.
A les 9 ja estem aposentats al restaurant 4 carreteres de Tona per agafar forces tot esmorzant pel llarg camí que ens espera.
Cap a Sant Miquel, Seva i Collformic per agafar el GR.-5-1 direcció al Pla de la Calma i el Turo del Tagamanent pel GR.-5.
El dia tot i està tapat s'està comportant, una mica d'aire per treure la pols del camí i prou.
Seguim cap a Aiguafreda per travessar la C-17 i seguir el GR.-5 fins a Sant Pere de Valldeneu on tombem cap a Santa Eugènia.
Del Santuari del Puiggracios fem cap a Sant Pere i Sant Miquel del Fai on fem parada a fer unes fotos del Monestir.
Estem a Sant Feliu de Codines, per seguir la pista direcció a Santa Maria i el Castell de Gallifa, per acabar a Sant Llorenç Savall.
Aquí trobem el primer entrebanc, la ruta prevista està tancada per un senyal de prohibició, a fer drecera per la carretera toca.
Estem a Mura i trobem el segon entrebanc, un altre senyal de prohibició, no entenc aquesta mania dels alcaldes de posar senyals.
A fer drecera un altre cop direcció a Rellinars fins a trobar el track previst.
D'aquí ja cap a Monistrol on donem la ruta per acabada.
De fet per completar la ruta ens caldria pujar fins al Monestir de Montserrat, com és una carretera que ja hem fet ho deixem per un altre dia.
Entre una cosa i l'altra són uns 150 Km. del Montseny a Montserrat passant per Sant Llorenç de Munt.

Etiquetes de comentaris: , , , ,