01 de febrer 2014

Un tomb per l'Anoia Sud


Aquest cop i quasi tots puntuals ens trobem al monument del Timbaler del Bruc.
Ens hem reunit una petita colla de companys de "rutetes" que feia molt de temps que no ens veiem i a estat tota una alegria retrobar los.
Com ja és hora i sembla que hi ha gana ens arribem al Restaurant la Llar a esmorzar una mica, el dia està tapat i no sembla que vulgui canviar.
Un bon esmorzar una mica de sobretaula i comencem la ruta direcció a Can Térmens, Can Pujol i Can Martí.
La ruteta està prou bé, llastima de lo "tapadot" que està i que no ens permet veure part de l'Anoia i sobretot la muntanya de Montserrat que talment sembla que hagi desaparegut.
Pujem fins al Turó de l'Avellana a veure la torre de vigilància i el punt geodèsic, també aprofitem per fer una mica d'explicació del sistema Gps i els Postprocesos que calen per certes aplicacions.
D'aquí cap a l'esplanada a aparcar i fer visita al castell d'Aulí on ens trobem en Jordi de Mon 4x4 que va amb un parell de cotxes fen una visita per la zona.
L'entorn del castell segueix estan molt descuidat, tot i ser un bon lloc per visitar (si més no per les vistes) sembla que l'autoritat pertinent no hi te cap interès.
Anem seguint cap a les coves de Cal Llúcia fent parada involuntària a la finca privada del "Gos Blanc" a veure les cabretes i ponis que tenen allà. Com la porta estava oberta sense voler ens hem ficat dins. Cal dir que el noi que ens ha vist ha entès la situació i no ha posat cap entrebanc.
Seguim, ara si, cap a les coves, una troballa meravellosa pels que l'han vist per primer cop.
D'aquí i com sempre anem tard fem drecera cap a la Bauma de Can Solà.
Plou, poc però plou, entre tots decidim que encara que plogui cal anar a veure la Bauma. La petita mullena val la pena, és una Bauma impressionant, llàstima de l'aigua de clavegueram que passa per aquella zona.
Ja és hora de dinar i uns van cap a casa i d'altres ens arribem fins a la Fonda de Can Parellada que ja hi ha gana.
Ha estat bé, molt bé, pel bon ambient i la companyia de persones que feia temps que no veiem.
La tornarem a fer, una mica diferent per veure cosses noves i un dia que faci un bon sol i pugueu veure Montserrat tan a prop que quasi pots tocar la muntanya amb les mans.

Etiquetes de comentaris: ,