06 de desembre 2013

Per l'Anoia i el Bages

Voliem tornar cap a la Segarra a comprovar una ruteta pel Romanic d'aquesta comarca però el vent i el fred ens han fet desistir.
Després d'un bon esmorzar a la bora del foc d'un bar de Sant Guim, i veient que la boira no pensa marxar i que el "Pa de Pessic" no el tindràn fins més tard, fem mitja volta a buscar el Sol-Solet a veure si ens escalfem una mica.
Passada la Panadella direcció a Igualada deixem la boira, vist això, decidim arribar nos fins a Rubió a veure el parc Eolic i fer una mica de ruta per aquelles serres.
Tot i el fred que fà, trobem més d'un ciclista pedalant per aquestes airejades contrades.
Paradeta a sota un molí a què el Duc doni un tomb, mentres fem una ullada al bosc a veure com està de bolets, després agafem pista direcció a Castellfollit.
D'aquí seguim tot xino-xano cap al nord per la Serra del Colomer fins a la Valldoria i les Casetes.
La pista està una mica trencada i amb uns quands reguerots prou distrets, també i trobem diversos rocs, de mida més que considerable, caiguts de la muntanya.
El dia és assolellat i agradable tot i el vent gelat que bufa.
De les Casetes i com ja s'acosta l'hora de dinar, fem tirada cap al Molí d'en Boixeda, Sant Joan de Vilatorrada i Manresa fent primer una visita a les Torres de Fals.
Després ja cap al Bruc a dinar una mica a Sant Pau i cap a casa.

Més informaçió de les Torres de Fals

Etiquetes de comentaris: , ,