18 de març 2012

Del Pedraforca cap al sud

Més o menys a l'hora prevista ens trobem al lloc senyalat el Josep, l'Alfons i nosaltres.
Presentaçions, petonets i etc.
Comencem ruteta per pista asfaltada cap a Gisclareny on fem paradeta a esmorzar que tenim gana i anem una mica despenjats d'horari.
Ja amb tot més clar i la panxa plena seguim cap al Coll de la Bena per arribar al la Mare de Deu de Gresolet on intentem buscar un Caché, pujada amunt i pujada avall fins que diem que ja tornarem un altre dia, aixó de caminar encara no ho dominem prou.
Cap a Saldes per agafar cap a Feners i Bonner. De Bonner anem seguint cap al sud fins a Sisquer, tot segueix més o menys igual, pistes trencades i les que no, plenes de pols, molta pols.
Seguim cap al Mirador dels Presidents per baixar a l'ermita de Sant Pere de Graudescales on fem paradeta a dinar, uns entrepà, d'altres un "callos" ben calentets (a costat encendre el fogonet).
Un bon cafetonet ben calen i a seguir ruta cap a la Valldora, Tolosa i Pegueroles on ja agafem carretera cap a casa que es fa tard.
Paradeta a Sant Joan de Vilatorrada a fer un cafetonet, acomiadar-se i llestos.
Una ruteta molt agraïda, trams d'asfalt per descansar i camins distrets per disfrutar, tot en un entorn i unes vistes espectaculars.
Hem aprofitat per provar el Oruxmaps, el Cgeo i el Google Latitude i sembla que funciona'n prou be.

Etiquetes de comentaris: , ,