21 d’abril 2011

Un tomb per la Vall del Corb II

Aquest cop a estat una mica improvisat, anem, donçs anem, cap a Verdú a buscar una mica de ceràmica i de pàs fer un petit tomb que teniem pendent de la Vall del Corb.
Ja varem fer a finals de l'any passat la zona de Ciutadilla, Vallfogona i voltans. Ara aprofitarem per fer la zona oest de la vall, Verdú, Vallbona, Nalec, etc.
Son les 10 del matí i ha plogut, a plogut molt i no sabem massa que fer; com sembla que surt el sol fem un pensament i després d'instal.lar els aparells de navegaçió i col.locar al Duc fem tirada cap a Tàrrega.
Tot xino-xano, per l'autovia cap a Tàrrega i Verdú on fem parada a donar un tomb i comprar la ceramica que ens cal, tot està prou tranquil, es nota que encara no es festa.
De Verdú i entre trams d'asfalt i trams de pista ample i planera fem cap a Nalec i Vallbona de les Monges.
Un bon tomb per el poble i com ja comença a ser hora de dinar ens acostem al casino a veure que trobem.
Una bona plata de costelletes de xai a la brassa amb les seves patetetes i una bona amanida ens treu la gana, després, un cafetonet i una mica de tertulia amb els veins de taula.
De Vallbona anem tirant cap a Llorenç, Maldà i Belianes tot fent trams d'asfalt i trams de pista.
De Belianes ja tornem cap a Verdú on seguim la carretera cap a Tàrrega per agafar l'autovia direcció cap a casa.
A estat gratificant, les poblacions que hem visitat tenen un encant especial, es sorprenent les Esglesies,  Castells i Cases Senyorials que tenen.
Sempre es bon temps per fer una visita per aquesta zona peró ara es molt bon temps, els camps i vinyes tenen un verd especial.

Etiquetes de comentaris: ,