05 de setembre 2010

Un tomb per el Vallés Oriental i l'Osona

Sobre les nou ens anem trobant a l'ermita de Sant Antoni, aquest cop també venen uns companys nous de Vilafranca i Cerdanyola.
El dia està molt tapat i sembla que de moment no veuren gran cosa.
De mica en mica anem inciant la ruta direcció a l'ermita de Valldeneu a on fem parada a esmorzar, sembla que el dia es va aixecant i es comença a esvair la boira que tapa el sol.
El terra tot i les ultimes plujes està molt sec i la pols es considerable, tot i aixó les vistes del cingles son excelents.
Ja una mica refets de la gana anem seguint cap a Puiggracios a on fem la segona parada a veure la zona i disfrutar de les vistes del Vallés.
Anem seguint cap al Casclar a on aprofitem per buscar el Geocaché "Els Cingles de Bertí", sense masses complicacions el localitzem en el lloc previst, unes anotacions al bloc i a continuar.
Estem ja a Sant Miquel del Fai on aprofitem per fer un refresc que la calor ja comença a apretar una mica i la pols deixa la gola seca.
D'aquí cap a Sant Miquel i Sant Martí de Centelles on fem parada a dinar, un dinar de picnic regat amb bon vi i millor cava que no te rés a envejar al del restaurant.
Seguim ja la ruta cap a Bernils per Sant Quirze de Safaja i d'aquí al Puigsagordi a on es disfruta d'una impresionant vista de la plana de Vic.
Son ja les set quand donem la ruta per acabada, despedides i cap a casa que encara i tenim una estoneta.

Etiquetes de comentaris: , ,