10 d’abril 2010

Un tram del Camí Gironí (La Ruta)

Tal com haviem quedat sobre les 9 ens anem trobant a Artés el Josep, el Miquel i la seva companya, el Ramón i jo per anar a comprobar el tram d'Artés a Montserrat.
Com ja es l'hora "oficial" no podem fer rés més que anar a esmorzar, el Ramón ens porta a un lloc de primera peró està tancat, cap problema, unes consultes a la benzinera i cap a un altre lloc.
Artés està de Fira i el primer que ens trobem es una bona mostra de cotxes d'ultima generació, com ja estem servits anem de cap al bar que tenim gana.
Una mica de tot servit per una "simpàtica" cambrera ens treu la són i la gana, després a començar la ruta.
Anem be i per bon camí, el track sembla fiable i la pista es ample i planera, un dia asolellat i una mica de pols es el que tenim al començar.
El Josep ens fa de guia, el meu Pc té la conexió d'alimentació fotuda i no es fiable; sense cap entrebanc anem fen ruta fins que passa el que ha de passar.
Un pi caigut al mig del camí ens barra el pàs , com ja tenim una mica d'experiencia abans d'intentar obrir pàs mirem com està el tema un tram més endavant, pués molts més pins caiguts.
Refem un tram del camí i seguim per una zona que coneixen el Josep i el Ramón i que també ens portarà fins al Pont de Vilomara.
Be, molt be, molta pedra i un far de mirar si entra aigua al cotxe i em mullo els peus.
Ja per carretera fins a Sant Vicenç de Castellet a on donem la ruta per acabada ja que es una mica tard.
Jo dono ja el tram per comprobat, de Sant Vicenç a Montserrat ja es un tram conegut i no té cap complicació.
Seguirem de mica en mica amb els altres trams.

Etiquetes de comentaris: ,