21 de març 2010

Ruta del "Asado" (La Ruta)

Aquest cop hem decidit fer un "Asado", no ho hem fet mai i serà tota una experiencia, com no tots podem fer de cuiners al final uns hem anat de ruta i altres s'han quedat a fer la feina.
Passades les nou i mentres els "cuiners" van a la seva tasca nosaltres ens diriguim per una ruta més que coneguda cap a l'Andorrà a on parem a esmorzar.
Després i ja satisfets seguim la ruta direcció a Castellar.
Sembla que anem una mica apretats d'horari per lo que decidim fer dressera per Gravolosa per agafar la ruta de tornada cap a casa per el molins de Rubió.
La pista es divertida amb una mica de tot fins a prop de Cal Tous, aquí ja es molt planera i prou transitada per vianants.
D'aquí fins a Òdena i Castellolí per un tram desconegut per nosaltres per continuar ja cap a Ca n'Aguilera a on agafem carretera fins al lloc de trobada.
Son ja poc més de les dues quand ens trobem amb els "cuiners", sembla que qüasi tot està a punt, el "Asado" fa molt bona pinta i sembla que estarà al punt.
Ja tots a punt a taula començem a degustar el xai, be, molt be, molt bo, al punt, i amb el ximixurri i l'all i oli la cosa millora.
Bona matinal, 70 Km de ruta per passar el matí i un dinar que no el trobes al "Bulli".
Molt agraït a tots per la companyia i especialment als que s'han estat de la ruta per fer de "cuiners", un 10 a tots.

Etiquetes de comentaris: , ,