17 de gener 2010

Fins a Montblanc i cap a casa (La Ruta)

Dissabte:
A les 8 ens trobem al lloc habitual 2 Quads, 1 Buggie, 1 Moto i el petit Jimny, després de les salutacions ja enprenem ruta per pistes amples direcció a la Pobla.
El terra està molt humit i no hi ha gens de pols, sembla també que el sol vol treure el cap i acompanyarnos en la sortida.
Son les 9 quand ens asentem al bar a esmorzar, unes costelletes de xai amb fessols i un bon vinet ens treu la gana, deprés un cafetó per acabar de treure la son.
Seguim ja la ruta direcció a Carme i la Llacuna sense cap incidencia remarcable i a on parem a fer una retrobada.
De la Llacuna cap a Sant Magí i Santa Perpetua a on passada una mica de carretera agafem pista cap a Vallespinosa.
Sembla que anem bé, la pista es ample i no té complicacions, de cop ens trobem amb una colla de pins petits caiguts al camí, amb una corda i braços els anem treien peró arribat un punt el pi ja no es petit, es el pare dels pins.
No tenim més remei que donar mitja volta i buscar un camí alternatiu. Rapidament en trobem un que donant una mica més de volta ens porta al destí.
Com em perdut molt de temps ja seguim per carretera fins a Santa Coloma a on ens espera un bon dinar.
De Santa Coloma cap a Conesa a on começem a trobar molta neu a la pista asfaltada, en el primer reser ja em tingut que treure a cop d'eslinga a un turisme que estaba encallat.
Com el tema s'està complicant fem dressera per carretera fins a Sarral a on reprenem la ruta cap a Barberà i Montblanc.
Cap a l'hotel a treures el "traje de luces", un tomb per la població, un bon sopar que treu la són i a dormir.


Diumenge:
Sobre les 10 ja estem apunt i començem la ruta cap a Prenafeta i Figuerola, aquest tram ja es més dur i la qüantitat de pins trencats i al mitg de camí es considerable. Uns els treiem a braços, d'altres a cop d'eslinga i d'altres com el Jimny es molt petit passem per sota.
Ja de baixada ens cal una petita reparació al Quad del Sebas, el buje de la roda estava fluix i s'ha menjat tot el estriat.
Seguim ja cap a Santes Creus a on tenim el següent incident, l'Alfons a punxat la roda de devant de la moto i al posar la càmera de recamvi sembla que també està punxada.
Deixém la moto en el Centre Civic el Casalot de Santes Creus a on molt amablement la vigilaràn. Molt agraïts per la seva simpatia i ajuda.
L'Alfons segueix la ruta de copilot amb el Buggie del Joan fins al lloc de dinar a on ens trobarem amb un familiar amb un remolc per anar a buscar la moto.
Ja sense complicacions fins a Guardiola de Font-Rubí a on parem a fer un bon dinar, després una mica de tertulia i ja entre una mica d'asfalt i una mica de pista fins a casa.
Be, molt be, més de 230 Km. que han donat molt de si.

Etiquetes de comentaris: , , , ,