04 d’octubre 2009

El Bram del Cérvol (La Ruta)

Son a prop de les sis de la tarda quand arribem a Coll de Nargó, agafem les claus de l'habitació del hotel i anem direcció cap a Bóixols per agafar la pista de Pessonada.
A Carreu trobem una bona colla preparats amb telescopis i càmeres de fotos, parem a veure si sentim o veiem quelcom peró com fan molt de xivarri decidim seguir un tram més de camí.
Ara ja sols i en silenci sentim el Bram per diferents llocs de la vall per lo que ens quedem en el lloc fins que es fa fosc.
Sobre les vuit ja desfem el camí fins a Coll de Nargó a sopar una mica, ens cal fer.ho a la terrassa del bar ja que a dins està ple com un ou de gent mirant el Barça. Deprés ja cap a dormir que demà cal matinar.
Son quarts de set quand arriben el Juanpe i la Pili i començem ruta cap al refugi del Boumort desde a on pujem fins al Cap del Boumort.
Tornem a sentir els Brams peró no aconseguim veure cap cérvol, com a molt un ramat de bens.
Un altre cop al refugi aprofitem per esmorzar una mica en un lloc solei ja que fa una mica de fred, tot seguit ens diriguim al Prat Montaner a veure qué, a prop dels Masos de la Coma tenim la sort de veure un cérvol que creua la pista direcció a la vall.
En el Prat i estem una bona estona escoltan els Brams i veien les voltes dels voltors, després ja direcció cap a Cabó.
Tot baixant parem a refrescar una mica la gola i vet aquí que començem a veure algun rovelló i un altre i un altre, al final un bon cistell.
De Cabó cap a Organya i Pons a on parem a dinar, una mica de tertulia i cap a casa.
A estat be, em sentit els Brams, em vist un Cervol i a sobre em trobat rovellons.

Etiquetes de comentaris: , ,