12 de setembre 2009

La sortida del bolet (La Ruta)

Son les 9 quand ens trobem al lloc habitual per iniciar la sortida, fins a Pons i un bon tram més amunt per carretera fins que ja s'acaba el asfaltat.
Seguim per pista una mica rocallossa una bona estona fins a l'esplanada escollida i ens trobem que ja no es pot entrar dins al bosc amb el cotxe, unes grans pedres barren el pás. Trobem molt adeqüada aquesta mesura ja que el camí no porta a cap lloc i es més agradable fer el petit tram a peu.
Paradeta a esmorzar una mica, un bon entrepá de pernil, una cervesseta i per acabar un cafetonet ben calen que ens fa passar una mica el ferd que fá.
Som.hi, a buscar. La cosa está bastant fotuda, sembla que no hi ha rés de rés peró quand decidim tornar vet aquí que n'hi ha un que treu el cap.
Després un altre i un altre, tot tornan cap els cotxes anem fen un cistellet.
Com encara es aviat per dinar fem una mica de vermutet per cel.lebrar la troballa i de pás decidim que tornarem cap a casa per la pista de l'altre cantó de la muntanya, també fem una reflexió del molt que ens queda encara per ser una societat responsable ja que ens trobem amb dues ampolles d'aigua de les grans a terra que han deixat uns "porquets incivics".
El cel es comença a tapar i el vent ja bufa una mica fort, tot i aixó trobem un bon raconet ja a la vall on el vent no molesta i encara i fa un bon solet i que aprofitem per fer parada per dinar.
Una mica de tot regat amb un bon cava ens treu la gana i la sed, com a dalt sembla que hi ha tormenta toca ja recollir i cap a casa.
Seguim ja deixant la pista direcció a un poble petit a costat d'un cingle a on veiem que ha fet una bona calamarsada i ja d'aquí cap a Sant Llorenç a on parem a fer un cafetó.
Ara si que ja direcció cap a casa que ja es fá tard.

Etiquetes de comentaris: , ,