21 de juny 2009

Del Berguedà a l'Alt Urgell (La Ruta)

A l'hora prevista es troban tota la colla al punt de trobada, nosaltres hi anirem una mica més tard, ja ens trobarem a la Cerdanya.
Del punt de trobada cap a Sant Pere a on es fa la parada per esmorzar i una mica de visita cultural.
De moment tot va prou bé, una mica de fang pero com el dia es asolellat no hi a cap problema.
Es segueix ja cap a Salselles per arribar al Cobert de Puigcercós, aquí ja el tema es complica, en un cop de mala sort al Miquel se l'hi reventa un tub hidrahulic de la transmissió i el cotxe es queda parat enmig d'una zona amb prou fang.
Amb molt d'esforç i un gran sentit de companyerisme els companys l'ajuden a arribar a Alpens a on ja en asfalt truquen a la grua.
Es tard quand fan parada per dinar a prop d'Alpens, tot i aixó no es perd el bon humor i la companyonia.
Es evident que per l'hora que es no es pot continuar la ruta fins a Andorra per lo que es decideix fer dressera per carretera fins a Alp a on ens ajuntem nosaltres.
Després d'un petit refrigeri ens diriguim cap a Sant Julià per carretera a on arribem tocades les 8 de la tarda.
El Miquel després d' esperar 4 hores a la grua aconsegueix arribar a casa sà i estalvi.
Tot sopant i per unanimitat es decideix fer el diumenge el tram de ruta que no varen poguer fer el dissabte, es a dir, en lloc de pasar cap al Alt Urgell seguirem de la Cerdanya cap al Berguedà.
Son les nou quand ens anem trobant per esmorzar, com la ruta serà més curta ens donem un temps per anar a fer unes petites compres personals i quelcom per dinar ja que no estaba previst.
De Sant Julià cap a la Rabassa per entrar ja a la Cerdanya, aquí sembla que no ha plogut, la pols ja comença a apareixer, tot i aixó com el dia es molt clar les vistes son expectaculars.
Cap a Martinet i la Pobla de L'illet aprofitant a mig camí a fer parada per dinar amb l'espectacle d'un munt d'avions sense motor fent acrobacies per el cel.
Es ja una mica tard quand arribem a la Pobla, acomiadaments i cada un a caseta que encara ens queda una bona estona.
Caldrà guardar la ruta per una altre ocasió ja que aquest cop no l'em pogut arribar a fer tota sencera.

Etiquetes de comentaris: , , ,