11 de gener 2009

Matinal per començar l'any (La Ruta)

Ven puntuals ens trobem al lloc habitual en Josep (Toi), en Marc amb la seva companya i el Gerard (Wrangler), en Ramón i la seva companya (Toi), el Oriol amb el seu amic i el (Samurai), en J.Pedro, la Pili, el Isi i la Isa (Mitsu) i jo (Jimny), falta el Joan (Toi) que s'ha adormit i ja vindrà més tard.
Iniciem la ruta direcció cap a Hostalets sense més complicació que una mica de fang que ens fa patir una mica en alguna pujada.
Passats els Hostalest i fen una petita pujadeta tenim el primer incident, a l'Oriol se l'hi surt tota la roda i el tambor del fré d'una roda de darrera, sembla que han sortit els cargols.
Mirant, mirant el J.Pedro torba les famelles entre el fang, somi dons a tornar a posar la roda peró sembla que la rosca està pasada i no aguanta, com estem a prop de la carretera deixem a l'Oriol i al seu amic ben apossentats i esperant la grua.
Nosaltres com anem una mica tard fem dreçera fins a la Pobla a esmorzar a on ens està esperant el Joan.
Una mica de tot, entrepans, xai, mongetes i un Donut per el Gerard; un cafetonet i a tornar.hi.
Seguim cap al turó d'en Marenet per baixar cap al Badorch, la zona es maca i te l'afegit de la mica de fang del camí.
Del Badorc pujem cap al castell de Cabrera per fer la clasica pujadeta de rocs, la sorpresa es que ja no hi ha els rocs, hi han passat una màquina i ara el camí es més fàcil i més ample.
Seguim cal a Vilanova i fins a Rofes a on donem la ruta per acabada ja que son a prop de les dues i cal anar a dinar.
El Josep i el Ramón ens deixen per anar cap a casa, la resta ens diriguim fins a Martorell a dinar tots junts.
Un bon dinar , una mica de tertulia i ja ara si cada un cap a casa seva.
A estat una bona màtinal per començar l'any, la ruteta tot i no tenir cap complicaçió a sigut distreta i la companyia excelent, sobretot la del Gerard que s'ha comportat esplendidament i ho a passat pipa amb el gelat del Isi.
Espero poguer retrobar-nos en altres ocasions.

Etiquetes de comentaris: ,