09 de novembre 2008

De l'Anoia a la Conca de Barberà (La Ruta)

Son passades les vuit quand començem la ruta, 4 quads, 2 motos i el Jimny. Direcció cap al Bruc per baixar a la Pobla a esmorzar una mica, com el tram es ràpid nosaltres fem dressera per carretera per arribar a bona hora.
Una mica de carn, butifarra amb seques i una mica de vi ens treu el fred del cos.
De la Pobla baixem cap al Badorc i el Castell de Cabrera per continuar fins a Rofes i la Llacuna on parem a estirar una mica les cames.
De moment tot va prou bé, fa sol i no hi gens de pols per els camins, una mica d'aigua i fang que donen un afagit a la ruta.
Seguim cap a Sant Magí i per Pontils cap a Santa Coloma de Queral a on tenim parada per dinar. Aquí tenim la primera incidencia, en JP es queda sense benzina a pocs metres del restaurant, una estirada fins la benzinera i a tornar-hi.
Com anem bé de temps fem una bona tertulia i a torna-hi que no a estat rés, cap a Biure, Vallverd, Rocafort i Sarral per baixar cap a Montblanc.
De Montblanc fins a Prenafeta a on arribem just quand es comença a fer fosc, cap a l'hotel i a donar un petit tomb.
Sopar una mica, tertulia i cap a dormir que demà toca tornar-hi.
Com la tornada es curta aprofitem per dormir una mica més per lo que son ja passades les 10 quand reprenem la ruta direcció cap a casa.
De Prenafeta cap al Pla de Santa Maria i Santes Creus a on ens cal fer una mica d'investigació, han modificat el camí i ja no està a on estava de fet ni el camí ni la muntanya, està tot aplanat.
Passat les Pobles tornem a trobat el camí tallat, ruta alternativa i a seguir cap a Torrelles i Sant Martí a on agafem direcció a Guardiola a on parem a dinar.
Un bon dinar i ara ja només un tram de tramit fins a Masquefa.
A estat una bona sortida, força sol i els camins entretinguts, en total uns 240 quilómetres, 140 el disabte i 100 el diumenge. Ara ja fins l'any que ve que ja comença a fer massa fred.

Etiquetes de comentaris: , , , ,