07 de juliol 2008

El tresor de "Doña Saurina II" (La Ruta)

Hem tingut sort i hem pogut anar a finalitzar el Geocaché 4x4 del Tresor de "Doña Saurina".
Ja passades les nou hem sortit de Masquefa direcció cap a Tarragona i pel desviament de Lleida per l'autopista per sortir direcció a Bràfim.
El punt numero 13 ja el teniem localitzat de l'altra sortida per tant hem anat directe cap a ell, cap problema, un pas a sota del AVE i a localitzar el proper punt.
Ara ja anem cap el 14, aquest tot i que la aproximació ha estat molt fàcil trobar el lloc concret ja ens ha fet rumiar una mica, després d'un petit tomb per una urbanització i de baixar un parell de cops del cotxe a mirar hem trobat l'accés al punt.
Total rés, una baixadeta i cap a la foscor, un bon tros de foscor i aigua, prou aigua per un cop localizat el punt fer marxa enrere ja que anavem sols i el toll de sortida de la foscor ens ha semblat prou important per no arriscar.nos tots sols.
Ja tenim les dades i anem cap al punt 15 que no te més complicació que trobar.lo i anotar les coordenades per el punt 16.
Ja estem en el punt 16, un bon lloc i una bona lliço d'arquitectura, anotar les noves coordenades i cap el punt 17.
Aquest punt tot i que no està als meus mapes de seguida ha estat localitzat, tot i un pagés que ens ha mirat amb "mals ulls".
Fer reconte i cap al punt final, cap problema, amb un tres i no res i abans de les dotze ja estabem a la porta del establiment.
D'entrada han estat una mica sorpresos ja que erem els primers, després de fer les comprobacions pertinents ens han entregat el tresor.
Hem agafat un petit detall, n'hem deixat un altre i hem apuntat una petita cronica al llibre de notes.
Cal dir que el propietari de l'establiment ens a fet un petit obsequi per ser els primers a descobrir el tresor.
Ha estat bé, molt bé, mes o menys entre l'altre dia i avui unes 5 hores per trobar el tresor, no està malament, tot i aixó cal tenir present que la ruta es bastant "durilla", cal una mica d'experiencia en 4x4 per fer.la i portar uns bons equips de navegació.

Etiquetes de comentaris: , ,