24 de maig 2008

Cargolada 2008 (La Ruta)

Sobre les vuit quand ens trobem al lloc habitual els dos Mitsu, el Toi i el Jimny, està plovent peró tot i aixó decidim fer la ruta.
Per un tram ja prou conegut ens dirigim cap a Sant Martí Sarroca per arribar.nos a esmorzar a Torrelles de Foix, segueix plovent i el fang no es massa molestia.
Poc després de Sant Martí tenim un petit ensurt, un Mitsu es queda de potes enlaire al costat del camí, el terra es molt tou degut a la pluja i una part del camí cedeix.
Després de fer diversos intens ens cal enganxar diferents eslinges i amb l'ajuda d'un tractel el possem dret.
No ha estat gran cosa, quatre retllades i l'ensurt, tot i aixó no es qüestió de fer el valent i val més fer.hi un repás a conciencia per lo que mentre uns acompanyent al Mitsu a casa per deixarlo al garatge els altres fem dressera per carretera fins a Torrelles a on parem a esmorzar.
Entre una cosa i altre son qüasi les dotze quand sortim del bar, es tard i no dona per fer tota la ruta per lo que decidim fer dressera per carretera fins a Santes Creus ja que aquest tram ja el tenim conegut.
Els altres ja aniran directament a Montblanc a on ens trobarem a l'hora de dinar.
De Santes Creus ja seguim per pista cap al Pla de Santa Maria i Fuiguerola del Camp, està plovent amb ganes quand pujem cap al Bosc del Rector per arribar a Prenafeta, la pista es pedregosa i el bosc regalima aigua per tot arreu.
De Prenafeta i ja per un camí de tramit fins a Montblanc, son les dues quand arribem, els altres ja fa estona que volten per alla.
Un bon apat de cargols; cargols a la llauna, al pebre, a la catalana, amb seba dolza i amb especies tot acompanyat d'un bon vi ens recupera del ensurt, després una bona pasejada per Montblanc i cap a casa.

Etiquetes de comentaris: , , , ,