13 de gener 2008

Puig de la Balma (La Ruta)

Son les vuit quand ens trobem amb l'Isi i la Isa amb el Mitsu i el Josep amb el seu Toy, bon dia, carregar el gps i direcció cap a Sant Pau.
Tram de tràmit sense cap incidencia fins a la Guardia a on parem a esmorzar, una mica de xai, cansalada, butifarra, una truiteta, acompanyat amb unes mongetes i una mica de vi, un cafetó i a tornar-hi.
Ara ja tota la ruta es una incognita per nosaltres ja que està feta sobre el mapa, de moment i fins a Castellgalí sembla que anem bé, poc asfalt i cap equivocació.
De Castellgalí seguim cap al Pont de Vilomara, tot segueix igual, qüasi no toquem carretera i el track sembla fiable.
Ja al Pont de Vilomara tenim una petita confusió, i a dos camins que van paralels i ens equivoquem, marxa enrera i cap a la ruta bona.
Anem seguin per una pista planera i ample, tot de cop perdem la linea de track, es evident que no seguim el camí marcat, mitja volta i a veure si veiem el camí bo.
Costa de trobar, està molt tapat, sembla que fa molt de temps que no hi pasa ningú, tot i aixó anem seguim amb curtes i a poc a poc.
El camí cada cop es més tapat i més dret, els rocs son considerables i les ratllades al cotxe son inevitables, dubtem si tindrà al final sortida a algún lloc.
El Jimny va passant tranquilament, el Mitsu i el Toy ja van una mica més justets, al final peró arribem a una pista més ample i planera, estem per la Serra de Puig.
Anem seguint el torrent de Flequer fins a la pista asfaltada que porta de Rocafort a Mura.
Fem un tram d'asfalt fins agafar la pista que porta fins al Puig de la Bauma a on parem a fer una visita i una cervesseta.
Seguim cap a Mura per le pista de les Blanqueres, ja son qüasi les tres i com la gana ja apreta seguim per asfalt fins a Rocafort.
Cap al restaurant Masia Can Serra a treura la gana, una mica de tot, un cafetó, tertulia i tot "xino xano" cap a caseta, nosaltres cap a Masquefa, el Josep cap a Terrassa.
El track a estat fiable qüasi en un 95%, la ruta a resultat distreta, amb una mica de tot i molt poc asfalt, em tingut algún inpediment que em solventat amb discreció i paciencia.
Potser l'aprofitaré per fer un tram d'una sortida en Quad.

Etiquetes de comentaris: , ,