03 de desembre 2007

Sortida en Quad d'Hivern (La ruta)

Son les set del matí i fa un fred que pela quand ens trobem al lloc habitual.
Al final som tres quads una moto i dos cotxes, tres per diferents motius no han pogut venir.
Sortim direcció a Hostalets, Sant Pau i Castellfollit per seguir per la Serra de Rubió cap a els Prats de Rei, aquí ja tenim la primera incidencia, la moto del Alfons es para sola cada dos per tres.
Després d'una estona aconseguim que es possi en marxa i seguim ruta cap a Sant Martí, just quand passem per la Clau la moto es tornar a parar.
Mirem de treure la bujia a veure com està peró està posada d'una manera que cal una clau especial i tot i l'ajuda dels veins del lloc no ho aconseguim.
Cop de peu i la moto arranca, torne.mi a veure si arribem fins a Sant Ramón.
Ja sense parar arribem a Sant Ramón a on parem a esmorzar una mica, portem una hora de retard i ja hi ha gana.
Una mica de xai, botifarra, cançalada i un parell de "Frankfurts", acompanyats amb unes mongetes y una mica de pa amb tomaquet, regat amb una mica de vi del pais, un cafetó i a tornari.
Seguim cap el Llor i fent un tram de carretera arribem a Ponts, d'aquí cap el Moli Nou seguint el riu Rialp per tombar ja direcció a Coll de Nargó.
La zona ja es coneguda i a les dues ja estem entaulats per dinar, un bon apat i a tornari que de seguida es farà fosc.
Una mica de carretera fins a la pista que puja cap al Coll de Bigues i a la Serra de Prada, fa molt de fred i trobem alguna zona amb una mica de neu, ja es qüasi fosc quand arribem a la Guàrdia d'Ares per lo que decidim agafar carretera i cap a Coll de Nargó a veure si ens donan sopar i podem dormir una mica.
Son quarts de nou i ja estem tots entaulats esmorzant una mica, la glaçada al carrer es prou important, tot i aixó els caçadors ja començen a marxar direcció al bosc.
Ara ja anem de tornada i la ruta te molts trams de carretera per poguer arribar d'hora a casa.
Cap a Alinyà, Cambrils, Montpol i Solsona fent algún tram experimental a fi de no passar per tan asfalt.
De Solsona seguim cap a Su, Pinós i Prades per baixar ja cap a Rajadell a on parem a dinar, com la ruta es ràpida els Quads han arribat una bona estona abans del previst, vermutet i a esperar que arribesim els demés.
Un bon dinar regat amb una mica de Cava del bó per cel.lebrar que tot a anat bé i cap a casa.
De Rajadell cap a Castellfollit i d'aquí cap a Masquefa, una cervesseta al bar, descarregar l'equipatge i cada un cap a caseta.
Al final han estat 230 quilómetres el dissabte i 170 el diumenge.

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,