15 de desembre 2007

La Mariscada (La Ruta)

Com ja es habitual i com anavem sols hem sortit tard, molt tard, ja eren més de les deu i després d'un bon esmorzar al Casal quand hem començat la ruta.
De Masquefa per carretera fins a Gelida (aquest tram ja l'haviem fet i qüasi tots els camins estàn asfaltats) per començar la ruta passat Casablanca i direcció al castell de Subirats.
Tot aquest tram i fins Can Revella es molt entretingut i divertit, les vistes de tota la zona de la cara sud de Montserrat, fantastiques.
Passem la N-340 i seguim direcció a Olesa per el turó de les Mentides, tot segueix igual, per entre boscos i pistes plenes de rocs.
A Olesa tombem cap a l'Est direcció a les Gunyoles per baixar cap a l'Arboçar de les Roques, el paissatge ja es una mica diferent, es bairreja el bosc amb petites zones de vinya.
Seguim cap a Can Trabal i Viladellops per agafar la C-244 fins a Canyelles i tombar cap a Les Palmeres.
Aquí ja agafem pista direcció al pantà de Foix, cada cop la pista es més tancada per la vegetació i els rocs ja començen a ser d'una mida considerable.
Poc abans del Plà de le Palmeres trobem un petit tram on la mida dels rocs ja es per pararse a mirar.ho, tot i que es un tram molt curt com anem sols i anem tard per dinar decidim fer marxa enrera i continuar per carretera cap a Vilanova.
Ja tormarem a acabar la ruta i fer el tram dels rocs i el del pantà de Foix un altre dia que trobem companyia.
Ja son qüasi les tres quand arribem a Vilanova, cap a Cal Peixerot, un bon dinar de peix regat amb un bon vi de la zona i cap a caseta.
Es una bona ruteta, hi ha poc asfalt, la zona es distreta i si tens bon ull pots fer alguna dreçera entretinguda.

Etiquetes de comentaris: , ,