26 d’agost 2007

Les Valls d'Aguilar (La Ruta)

Aprofitant els últims dies de vacances he estat un parell de dies amb uns companys a les Valls d'Aguilar, al petit nucli de Castellàs.
L'estada l'hem fet a la casa dels Servos, un antic castell construit sobre una roca que al llarg dels anys a esdevingut una casa senyorial.
Des d'aquí hem fet un tomb -a part d'altres indrets- per el Bosc de Junyent fins a les Piques a uns 1.900 metres d'alçada.
Tot seguin les pistes s'ha fet necessari -per el temps en que estem- mirar com estava el tema del bolets, diuen que per allà n'hi ha molts.
Tot i que ho diuen jo, que soc un gran ignorant d'aquest tema, no n'he vist ni un, ni tan sols el de mostra, el que si em pogut veure ha estat una bona colla de voltors, alguna àliga daurada i un parell de cervols creuant la pista a tota "pastilla".
Com aquesta zona està a prop de la Serra del Boumort sembla que els cervols tenen tendència a arribar-hi a donar un tomb.
No hi havia estat mai en aquesta petita vall, si als voltants ja que son pas per anar cap a Andorra per el port del Cantó.
Mirarem de tornar-hi una mica més endavant, sembla molt tranqui-la per anar-hi a passar uns dies.

Etiquetes de comentaris: , ,