14 de gener 2007

Calçotada 2007 (La Ruta)

Al final em sortit 4 cotxes i una més mica tard de l’hora prevista, entre carregar el track als Gps i d’altres histories s’han fet dos quarts de nou.
De Masquefa cap a Can Romeu per carretera per començar la pista direcció a le Casetes d’en Raspall, Santa Mª de Bellver i l’Alzinar, una mica d’asfalt i seguim cap a la Mussarra, el Cosconar i Torrelles de Foix.
A Torrelles al bar de la Plaça parem a esmorzar, tot i estar la noia del bar sola ens a atés molt correctement. Unes truites, pernil uns cafetonets i torne-mi.
Agafem direcció a les Dous per pujar cap al Clapí Vell i baixar despres fins a les Pinedes Altes.
De moment cap complicació tret d’un tram de camí que algún pages s’ha menjat.
Seguim cap el Pla de Manlleu i el Mas del Coll d’Olivera per seguir direcció al sud fins a Can Ferrer de la Cogullada.
Aqui ja tombem cap al nord direcció al Albà i Santes Creus a on parem a fer una cervesseta.
No anem massa bé d’horari i cal donar una mica de marxa al tema.
De Santes Creus pujem cap a les Planes del Pla, el camí original a estat modificat, tot i aixó no hi cap problema en seguir la ruta.
Al Pont d’Armentera seguim la carretera de Cal Batlle fins a la Caseta a on agafem pista direcció al Castell de Selmella, les Agulles i Vallespinosa a on agafem direcció a Pontils i cap al Coll de Mas Marí.
Ja estem al Serrat del Camadall, les pendents son força pronunciades tan al pujar com al baixar fins al Pont dels Quatre Ulls.
Una mica de carretera fins al restaurant Sant Jordi i a dinar. Uns Calçotada, d’altres a la carta.
Un bon dinar i cap a casa.
A estat entretingut, ens a calgut fer una mica de dressera ja que anavem força tard per dinar i em tingut uns quands "despistes" amb el track.
Els camins están molt trencats no aptes per qui tingui mal d’esquena, las vistas si el dia està clar son fantastiques i les cingleres de la zona del Camadall espectaculars.

Etiquetes de comentaris: , , , ,