26 de novembre 2006

Del Picancel al Catllaràs (La Ruta)

Sobre les vuit del matí sortim per carretera direcció a la Colonia Rosal, només començar el Mitsu del Isi i la Isa a fallat, sembla que patinaba el enbragatge. L’hem deixat aparcat en una benzinera i han seguit amb el Juan Pedro i la Pili.
Sobre les nou arribem a Cal Rosal on ens trobem amb una important competició de Trial, almenys hi ha molts participants.
Després de xafardeijar una mica anem a un bar del poble a esmorçar.
Ja en condicions començem la ruta direcció a Fuives on parem a veure els Guarans Catalans d’en Joan Gasso, es una visita curta ja que no disposem de massa temps.
Seguim direcció a la Portella on parem a fer una visita a Sant Pere de la Portella per tot seguit pujar fins a la Mare de Deu de la Quar desde on hi ha una bona vista de la zona.
Ja baixant i com es costum ens equivoquem de pista per lo que ens cal fer mitga volta a fi d’arribar a Sant Maurici de la Quar.
A Sant Maurici parem una estoneta a fer un refrigeri i estirar una mica les cames.
Fins ara la ruta es força divertida, una mica d'aigua, força fang, el paisatge agraït i el temps sembla que s’aguanta.
Continuem la ruta cap a Salselles, Cal Senalla i Alpens, on parem a fer una “tecnica” al Casino del poble.
Anem una mica tard per el dinar, per lo que intentem telefonar al restaurant per avisar.los pero com no hi ha “cobertura” no ho podem fer i o deixem corre.
D’Alpens pujem cap a Serrallonga de Dalt, Viladonja i Sant Esteve de la Riera per tombar ja cap a Sant Jaume de Frontanya.
Tot aquest tram ja es més mullat i pedregós, els ossos ja s’hen començen a resentir i la gana apreta.
Pasades les tres arribem a Sant Jaume, els nois del restaurant Eloi estàn preocupats per el nostre retard, tot i aixó ens atenen perfectament.
Anem una mica tard per lo que després de fer una visita al poble seguim direcció a la Pobla de l’Illet, poc abans d'entrar a la fajeda tenim la sort de veure un cabirol corrent a tota marxa per un prat.
Ja qüasi no si veu i decidim no parar al mirador del Roc de la Lluna.
Agafem direcció a la Pobla ja fen una “nocturna”.
Pasades les sis arribem a La Pobla desde on seguim direcció a Guardiola de Bergueda i cap a casa.
En total han estat 90 quilómetres força agraïts.

Etiquetes de comentaris: , ,