08 d’octubre 2006

Masquefa-Fraga en Quad (La Ruta)

Dissabte 7
Com quasi sempre hem sortit una mica mes tard del previst, sobre les 7:30. Al final 8 Quads, 2 Motos i dos 4x4.
De Masquefa direcció cap a Sant Pere de Riudebitlles, Guardiola de Font-rubí i Torrelles de Foix per pujar cap al Clapi Vell i baixar fins a Santes Creus a on em parat a esmorzar.
Unes seques amb botifarra un vinet a posar gasolina i tornem.hi.
Seguim cap el Pla de Santa Maria, Prenafeta, l’Espluga de Francolí i Vimbodí.
A prop de l’Albi s’acaba el track del gps i cal fer drecera per carretera fins a la Granadella, quelcom a passat al carregar el track al gps i s’han perdut una bona colla de punts.
Aquí parem a dinar i tot tenir.ho ja encarregat ens fan esperar mes d’una hora, temps que perdem de ruta per la tarda. Difícilment tornarem a aquest restaurant.
Desprès de dinar, posar gasolina i fer un parell de reparacions al quads seguim la ruta cap a Torrebesses per fer ja el tram final fins a Fraga.
S’està fent fosc i molt a prop de Fraga no podem seguir el track previst, el camí a desaparegut el que ens obliga a baixar fins a Serós i per carretera cap a Fraga.
Ja en el hotel i desprès de guardar els quads al pàrking ens trobem a la terrassa per esperar l’hora de sopar i discutir la jugada.
Un bon sopar i a fer nonés, dema encara queda un bon “tute”.

Diumenge 8
Avui el Guillermo no tornarà amb nosaltres, te compromisos, per lo que ja l’espera la seva companya amb el remolc per tornar cap a casa per la carretera.
Sobre les deu del matí i desprès d’esmorzar i posar gasolina sortim de Fraga per pista fins a Alcarràs. D’aquí i fins a Alcoletge a estat tota una aventura, el track previst quasi no serveix i cal possar.hi molta imaginació per tirar endavant.
Desprès de buscar un munt de camins alternatius arribem a Alcoletge a on reprenem el track previst.
Estem ja a les planes de Lleida i les pistes son amples i ràpides. Seguim cap a Bellvís i Linyola a on parem a fer una cervesseta i posar gasolina.
D’aquí cap a la Fuliola, Hostafrancs, el Llor, Pujalt i Sant Martí de Sesgueioles. Aquí el quad del Joan diu que prou, patina l’embragatge i no pot seguir. El propietari d’una masia ens dona permís per deixar.lo a casa seva, després ja anirem a buscar.lo.
Seguim cap a Copons a on ens esperant per dinar al Racó de Copons. Anem una mica tard per lo que desprès de dinar fem una mica de drecera per carretera per estalviar.nos el tram de Rubió.
A Jorba agafem pista cap a Santa Margarita de Montbui, Capellades, Sant Jaume i Masquefa.
Son les vuit, han estat uns 230 quilometres el dissabte i uns 210 avui i estem una mica cansats, cap a casa a sopar i dormir.

Etiquetes de comentaris: , , , , , , , , ,