15 de desembre 2005

Mariscada 2005

Ruta realitzada el 5 de Juny del 2005

Com sempre fem la concentració a devant de les escoles, ens saludem i tambe com sempre esperem als que arribant tard.
Sobre les 7:30 comencem la ruta direccio a Sant Joan Samora, El Puig i cap a la Serra d’Ordal.
Fins a la Valenciana el paisatge es de vinyes, a partir d’aquí ja pugem cap a l’Ordal per una pista ample però molt dreta i amb forces pedres, seguim així ja en baixada fins a la Crehueta.
Ja en terreny mes planer i rodejats de vinyes fem tota la zona de Vilafranca del Penedès fins a prop dels Monjos a on parem a esmorzar.
Ja tenim l’estómac content i seguim direcció a la Munia i cap a la Serra Llarga fins a l’urbanització la Talaia a la serra del Casanoves, aquí i en la carretera de Sant Jaume ens trobem a un agent dels Forestals que molt amablement ens recomana que no agafem el camí que ens portaria a Can Ferrer de la Cogullada per lo que una part important dels assistents a la ruta decideixen fer carretera fins a Vila-Rodona, els altres, 4 cotxes, em passat abans de que vingués el forestal i em seguit la ruta marcada. De Can Ferrer fins a Vila-Rodona i a un tram que està molt tapat i decidim no fer-lo ja que fa molta calor i tot està molt sec, seguim per carretera fins a Vila-Rodona a on ens esperen tots els demés.
Discutim una mica la jugada i ens trèiem la calor amb unes bones cerveses, al final decidim que a partir d’aquí els camins que tenim que seguir segueixen la normativa vigent i que no i a perill per la sequera.
Un altre cop en ruta per la carretera fins a Bràfim, aquí seguim pista cap a el Catllar passant per la presa del pantà de Gaia i cap a Els Pallaresos, a partir d’aquí ja tot es asfalt fins a Vilaseca a on ens espera una paella a peu de platja.
Tota la ruta es força divertida amb paisatges fantàstics i amb una mica de tot, son un total de 143 Qm.
Només tenim que lamentar que amb el Xavi i la Gemma mentre eren a la platja prenen el sol els hi van trencar un vidre del Mitsu i els i van robar tot el que portaven.
La paella estava força bona i el servei a nivell, el preu una mica elevat però a peu de platja i en zona turística no pots demanar res mes.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,