13 de desembre 2005

Calçotada 2005

Ruta realitzada el 20 de Febrer del 2005

Ha estat una bona matinal, una mica de fred acompanyat d’un bon solet.
La sortida, a les 7:30, a estat força puntual, be, a estat puntual per nosaltres que desprès de recollir el RoadBook i abonar l’import pertinent hem començat.
Primer un bon espectacle de vinyes per tota la zona de Sant Llorenç d’Hortons i Torrelavit, a continuació i ja per zona de bosc una parada a esmorzar.
Cap a les 9:30 em parat en un descampat a prop de la masia de Can Parellada de la Mata a esmorzar, a estat tota una lliçó de “savoir faire” del jovent, mentre els ja entrats en certa edat trèiem els entrepans ells han muntat una barbacoa amb “costelletes, galtes de porc, xorissets i botifarra negra”, tota una lliçó de com cal anar per el mon.
Ja amb l’estómac mes tranquil em seguit direcció cap a les Casetes d’en Respall, la masia de Cal Pere Saumell i el Bosc Negre per baixar cap a Font Rubí.
Passat Font Rubí ja tornem a veure les vinyes del Penedès, aquest cop amb una important activitat agrícola ja que estan efectuant una poda i cremant els sarments.
Seguim cap a La Mussarra i Santa Maria de Foix i d’aquí fins a trobar la carretera de Torrelles de Foix.
Un cop a la carretera agafen ja cap al Clapi Vell, allà a poc mes de 700 metres d’alçada hi ha una vista impressionant, des d'el mar fins als Pirineus.
Tornem a baixar cap a Can Batllori i La Portella per pujar cap a Els Ranxos de Bonany, urbanització a on està el restaurant.
Els Calçots, bons, la carn i botifarra, bons, el servei, un desastre. No em fet res més que esperar, esperar i esperar; tres hores des de que t’assentes a la taula fins al cafè ( sense tertúlia) es fa una mica llarg.

Etiquetes de comentaris: , , ,